Thursday

Khas Ramadhan!


Assalamualaikum wbt.

Untuk muslimin dan muslimat yang mengalami penyakit sepert gastrik dan ulser perut, sudah pastinya anda berasa sukar untuk menjalani ibadah puasa yang datang setahun sekali ini. Rugi rasanya kalau melepaskan peluang untuk berpuasa di bulan yang penuh mulia ni. Tapi apakan daya, disebabkan penyakit yang dialami, anda terpaksa melupakan untuk berpuasa (sedangkan Doktor perubatan mengatakan pasakit gastrik tidak bermasalah untuk berpuasa). Sakitnya menahan perit berlapar hanya Allah yang tahu.

Tapi kini anda tidak perlu risau lagi, kerana Jariah Agro Farm ada menjual produk yang membuat anda tidak berasa lapar semasa berpuasa, iaitu susu kambing segar. Bukan sahaja susu kambing ini menyembuhkan penyakit anda, malah ianya memberi satu 'lapisan' kepada perut anda kerana sifat susu kambing adalah alkali. Maka, jus gaster (asid hidroklorik) dapat dineutral dengan kehadiran susu kambing! Ajaib bukan?!

Selain dari itu, susu kambing segar juga mempunyai protein dan khasiat lain yang tinggi supaya memastikan anda bertenaga sepanjang hari tanpa gangguan menjalani ibadah di bulan Ramadhan ini.

Jangan tunggu lagi! Hubungi kami Jariah Agro Farm di talian 016-3415 345 dan 013-200 3482

0 comments:

Newer Post Older Post Home