Wednesday

Promosi Aqiqah, Tshirt percuma dan beramal sedekah!


Bismillah,
Assalamualaikum wbt,

Setakat ini ramai juga yang telah memiliki tshirt percuma dari Da'wa Artworks dengan setiap pembelian kambing aqiqah dari JAF. Untuk pengetahuan tuan-tuan, promosi masih berjalan lagi sehingga akhir Jun ini. Masih tinggal 10 hari lagi promosi ini akan ditamatkan. Kepada yang masih belum mendapatkan promosi ini, lebih baik anda cepat sementara tempoh promosi masih ada.
share kan gambar ni di wall FB masing setelah membeli kambing aqiqah dgn kami!

dan gambar ini!

Stok aqiqah kami masih ada untuk tuan-tuan, sekiranya tuan-tuan cepat utk menempah, tuan-tuan akan dapat stok yang besar2 dan daging yang byk. Itu kira rezeki. Jadi, saya menyeru pada tuan-tuan supaya cepat dan jalankan ibadah aqiqah ini utk anak-anak tuan-tuan. Kami melayani setiap permintaan sekiranya tuan-tuan nk pakej masak kari/ kurma/ rendang dengan bayaran minimal. Kami juga menyediakan perkhidmatan catering utk majlis tuan-tuan samada majlis perkahwinan, majlis doa selamat, majlis aqiqah, majlis kesyukuran dan lain-lain. Kami ada set menu terbaik dari dapur kami, namun begitu, tuan-tuan blh request utk menu yang dihajati. Hubungi kami utk quotation!

Sekiranya tuan-tuan mahu aqiqah dan terus sedekah pada Rumah Kebajikan, kami ada beberapa rumah kebajikan dan maahad tahfiz yang sedia utk menerima sedekah tuan-tuan. Kami uruskan. Tuan-tuan hanya pilih kambing, akad bayaran, sembelih, masak dan sedekah. Mudah kan? Kalau tidak sempat ke ladang utk pilih kambing pun tidak mengapa kerana kami akan jalankan amanah tuan-tuan dengan sebaiknya. Antara rumah kebajikan yang kami pilih:

-Rumah Asnaf Al-Barakh, Olak Lempit
-Rumah Kebajikan dan Anak Yatim Al-Munirah, Johan setia, Klang.
-Maahad Tahfiz Al-Muqri, Puchong
-Madrasah Tahfiz Ar-Rashid, Sungai Udang, Klang.
-Rumah Kebajikan Anak Yatim Al-Khairiyah, Jalan Kapar, Klang.

Sedekah daging mentah di Rumah Anak Yatim Al-Khairiyah, Jalan Kapar Klang.

Sedekah BBQ kambing pada Rumah Anak Yatim di Hulu Langat

Perkhidmatan Aqiqah ini termasuklah kepada seluruh muslimin dan muslimat seluruh dunia khususnya masyarakat setempat seperti warga Lembah Klang, Damansara, MOunt Kiara, Kuala Lumpur, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya, Shah Alam, Klang, Putrajaya, Cyberjaya, Serdang, Banting, Bangi, Kajang, Sungai Buloh dan Cheras. Juga kami ada jualan susu kambing segar. Dapatkannya sekarang !! Anda mahu sesuatu yang baru?dengan aqiqah barbeque?hubungi kami kerana kami terbaik dalam hal berbeque!

set BBQ kami, daging hirisan, coleslaw, garlic bread, mashed potato dan sos lada hitam! pasti anda teruja!


Kunjungi kami di laman Facebook DISINI dan LIKE utk dapatkan promosi terkini!

Untuk maklumat lanjut, hubungi:
Anas 013-2003482
Haji Ahmad Jamhari 016-3415 345

0 comments:

Newer Post Older Post Home