Monday

Fenomena Kambing Golek

Assalamualaikum wbt

Lama juga tak update blog, semenjak dua menjak ni saya lebih aktif meng 'update' facebook rasmi Jariah Agro Farm sehingga blog agak terabai. Bagi yang belum LIKE facebook fan page kami, sila berbuat demikian di link ini https://www.facebook.com/jariahagrofarmpage

Kenapa perlu LIKE? ini kerana kadang-kadang saya akan membuat promosi sempena peristiwa yang berlaku di sekeliling kita. Hanya fan FB JAF sahaja layak mendapat keistimewaan ini. Jadi jgn tunggu lagi, LIKE cepat dan anda juga akan mendapat update event yang kami jalankan berserta peringatan, tazkirah, hadis dan kata-kata ulama' yang biasa saya kongsikan.

Kambing golek atau kambing panggang atau kambing BBQ atau nama yang sewaktu dengannya telah menjadi satu fenomena setiap kali majlis hari raya. Namun, kini tidak lagi kerana bukan sahaja majlis hari raya, malah majlis aqiqah pun ramai yang menempah kambing panggang dari kami. Ianya fenomena! Jadi, kepada sesiapa yang berhajat untuk menjalankan kenduri aqiqah anak, sila hubungi kami kerana kami mempunyai ladang sendiri utk stok aqiqah. Tuan-tuan boleh datang dan pilih kambing aqiqah atau serah sepenuhnya pada kami. Kami akan menjalankan tugas tersebut dengan penuh amanah.

Untuk memudahkan para pelanggan, kami juga siap menyediakan perkhidmatan katering pelbagai menu masakan. Pendek kata, dari pemilihan kambing, kambing panggang, menu katering, khemah (tertakluk pada syarat), pelayan semua nya kami boleh sediakan. Kami berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang katering insyallah memberikan perkhidmatan terbaik utk anda.

Kami sedia melayani pelanggan sekitar Lembah Klang termasuk Shah Alam, Klang, Damansara, Subang Jaya, Petaling Jaya, Kuala Lumpur, Cheras, Kajang, Bangi, Puchong, Putrajaya, Cyberjaya, Banting, Sungai  Buloh dan lain-lain!

Hubungi kami di talian tertera:
Anas 013-2003482
Hj Ahmad Jamhari 016-3415 345

hirisan daging kambing

event kambing bakar di Bandar Baru Bangi

Event kambing panggang di Putrajaya

Event aqiqah Ainul Mardhiah di Sungai Kandis

Event Perkahwinan di Bukit Kapar

Event Jamuan Hari Raya di Masjid Bukit Damansara

event Aqiqah di Kuala Selangor

Event Aqiqah di Seksyen 6 Shah Alam
Event Aqiqah Muhammad Al-Fateh

Event Hari Raya di SAMBEST

0 comments:

Newer Post Older Post Home