Sunday

Kambing Aqiqah cuti sekolah Klang, Shah Alam, Petaling Jaya, Subang Jaya, Kuala Lumpur!

Assalamualaikum wbt.


Cuti sekolah akhir tahun sessi 2014 datang lagi. Diharap cuti ini dapat mengisi waktu-waktu yang terluang dengan perkara-perkara yang berfaedah. Sebagai contoh, 22-30 Nov 2014 ni ada MAHA 2014 di MAEPS Serdang. Bawa la anak-anak untuk bermain dgn kambing, rusa, lembu dll, mendapat maklumat tentang pertanian dan penternakan dll.

Bagi yang merancang untuk membuat majlis aqiqah di musim cuti sekolah ni, cepat-cepat hubungi kami Jariah AgroFarm untuk booking kambing, booking tarikh majlis. Cuti sekolah ni ramai ibubapa yang merancang buat kenduri aqiqah, jd anda perlu jadi antara orang yang terawal untuk booking tarikh dengan kami (jika order pakej BBQ). Untuk pengetahuan tuan/puan, kami tidak dpat menerima tempahan jika slot tempahan telah penuh ataupun last minit. Kami menjangkakan setiap hujung minggu kami penuh dengan tempahan kambing aqiqah/kambing golek. JADI, cepat booking!! hehe

Namun, sekiranya tuan/puan hanya nk masak gulai/kari kurma, boleh tempah seminggu awal sbb ini juga kami perlu atur masa sbb pack jadual nnt. Tetapi jika tuan/puan hanya berhajat untuk menempah kambing aqiqah siap sembelih, lapah dan cincang sahaja, kandang kami sedia menerima bila-bila masa sahaja. Stok ternakan pun banyaaaaaak...anda boleh pilih sendiri, malah boleh sembelih sendiri, xde masalah. 

Ladang kami mendapat pengiktirafan dari kerajaan Australia 'animal handling' ESCAS dan kami juga adalah penyembelih yang bertauliah dari JAIS. Haiwan ternakan yang dibekalkan juga cukup syarat:

-cukup umur
-sihat
-tidak cacat
-berat hidup 35-40 kg
-Rumah sembelihan yang bersih dan teratur

Kami juga menawarkan sekiranya tuan/puan nk sedekah kan kepada rumah anak-anak yatim/ madrasah tahfiz/ rumah asnaf. Kami sedia menguruskan sedekah tuan/puan.

Pakej BBQ kami lengkap dengan side dishes dan peralatan:
-Mashed potato
-garlic bread.
-coleslaw
-sos lada hitam
-garden salad with thousand island * (jika 2 ekor keatas)
-2 orang pelayan bepengalaman
-stainless steel grill stall
-pinggan polistren
-Meja hidangan side dishes
-Khemah operasi

Hubungi:
013-2003482 (Anas- call, sms & whatapps)
016-3415345 (Hj Ahmad Jamhari- Call sahaja)
013-6610121 (Arif- call, sms & whatapps)

Jangan lupa ikuti perkembangan kami di FB dan LIKE Jariah AgroFarm!

Our setup, grill on site and tidy equipments (stainless steel fellas!)


is there anyone drooling for this lamb roasted??


someone drooling??


owwh, againn??


Haiwan ternakan untuk aqiqah


Mega Order kambing BakarKambing-kambing yang sedang diperap


0 comments:

Newer Post Older Post Home