Wednesday

Kambing Aqiqah Shah Alam

Assalamualaikum,Musim cuti sekolah memang stok haiwan ternakan tidak mencukupi, tapi alhamdulillah kami mendapat bekalan dari penternak tempatan dan rakan-rakan untuk memenuhi permintaan kambing aqiqah ini. Namun, kepada yang berniat, sila hubungi kami secepat mungkin kerana stok haiwan aqiqah adalah sangat terhad.

Kami sedia melayani pelanggan dari sekitar Shah Alam, Klang, Damansara, Puchong, Subang Jaya, Petaling Jaya, Kuala Lumpur, Ampang, Cheras, Sungai Buloh, Kota Damansara, Pelabuhan Klang, Banting dan lain-lain. Pendek kata, semua kawasan lembah klang kami cover. Tapi, harus diingat, kami tidak boleh melayani perkhidmatan BBQ kambing yang bertindan dengan pelanggan lain. Anda harus cepat untuk booking tarikh yang ada.

Kambing yang kami sediakan adalah cukup syarat iaitu cukup umur, sihat dan tidak cacat. Berat hidup lebih kurang 35kg, tegap dan berdaging. Ianya sesuai untuk panggang BBQ dan gulai. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan katering dan masakan kambing. Sekiranya anda nak sedekah kan kepada anak yatim, insyallah kami boleh uruskan secara percuma, kami juga mahu saham membantu anak yatim, betul x?

Oleh itu, saya seru kepada pelanggan diluar sana, hubungi kami cepat untuk booking date!
Anas 0132003482
Hj Ahmad Jamhari 0163415345

untuk melihat gambar event-event terdahulu, anda boleh layari blog ini atau LIKE fan page Facebook kami di www.facebook.com/jariahagrofarmpage

0 comments:

Newer Post Older Post Home