Wednesday

PROMOSI CUTI SEKOLAH

Bismillah
Assalamualaikum wbt

Cuti sekolah kembali lagi. Saat ini rasanya pelajar dan guru lah paling gembira sekali. Cuti sekolah juga memberi peluang kepada masyarakat untuk merencanakan aktiviti seperti kenduri perkahwinan dan kenduri kesyukuran aqiqah. Oleh itu, kami dari Jariah Agrofarm menawarkan kepada anda kambing aqiqah untuk majlis anda. Samada dimasak, digulai, dipanggang, kami boleh uruskan. Berikan kami yang berpengalaman menguruskan hal ehwal makanan pada  majlis anda. Kami juga menawarkan perkhidmatan katering menu masakan seperti:

Nasi Beriani
Nasi Minyak
Nasi tomato
Nasi putih berlauk kampung
Nasi arab
Dll...
Aktiviti kambing golek/ kambing BBQ/ kambing panggang juga menjadi keutamaan kami.
Anda boleh pilih kambing tersebut diladang kami sendiri di Sg Kandis, Shah Alam.
Pakej kambing golek kami bermula RM950 (bukan aqiqah) dan RM1250 (aqiqah), ini termasuk:
-Mashed potato
-garlic bread
-coleslaw
-sos lada hitam
-sos BBQ
-salad dgn dressing (jika 2 ekor)
-1@2 orang pelayan
-pinggan polistren
-peralatan membakar
-meja bufet dan bufet side dish

Sempena cuti sekolah ini, kami menawarka hadiah misteri buat para pelanggan yang bernilai RM25 bagi setiap transaksi jualbeli kambing dgn kami. Oleh kerana dijangkakan ramai yang akan menjalankan majlis aqiqah pada cuti sekolah ini, kami sarankan kepada anda supaya cepat booking kambing dan tarikh majlis anda supaya kami dapat menyediakan perkhidmatan kepada anda.

Cepat hubungi kami:
Hj Ahmad Jamhari : 016-3415 345
Anas : 013-2003482
Hasan : 017-6141 420
Arif : 013-6610121

Jika anda tidak mempunyai masa utk melaksanakan aqiqah ini, serahkan amanah tersebut kpd kami dan kami akan menguruskan dengan penuh amanah, daging tersebut akan di masak dan disedekah kan kepada rumah anak yatim, rumah asnaf atau maahad tahfiz di sekitar klang dan shah alam.

kami sedia melayani kawasan di Lembah Klang seperti Shah Alam, Petaling Jaya, Subang Jaya, Puchong, Sungai Buloh, Puncak Alam, Damansara, Kuala Lumpur, Banting, Kuala langat dan lain-lain. Cepat hubungi kami!

November 2012


0 comments:

Newer Post Older Post Home