Friday

Majlis Aqiqah Taman Melawati, Kuala Lumpur

Bismillah
Asssalamualaikum wbt

Kalau sebelum ini kami hanya melihat sahaja dari MRR2 rumah2 di tepi2 bukit Taman Melawati, 10 Febuari 2013 yang lepas kami datang ke sini untuk serve kambing aqiqah BBQ. Dua ekor kambing ditumbangkan untuk baby imran, cucu kepada tuan rumah. Biasa lah, anak pertama kedua mesti buat majlis aqiqah kat umah atok. Lagi meriah.

Kali ini saya dibantu oleh 2 orang pekerja baru yang perlu saya latih. Alhamdulillah, dipermudahkan urusan, pekerja baru ini tidak perlu diajar lebih, dia tahu apa yang perlu dibuat. Ini kelebihan kami, pekerja2 kami yang akan melayan ( memotong kambing di rumah anda) adalah terlatih dan pantas membuat kerja.

Tuan rumah yang baik hati membuatkan kami selesa untuk menjalankan tugas kami. Dalam masa sejam setengah, dua ekor kambing habis licin dikerjakan. Tuan rumah berpuas hati dengan perkhidmatan kami

saya update majlis ni dalam FB menggunakan instagram place

Untuk bakal pelanggan, kami pakar dalam menyediakan kambing bakar BBQ, insyallah memuaskan hati anda! Untuk yang menjalankan aqiqah, anda blh memilih sendiri kambing di ladang kami untuk disembelih. Pakej BBQ kami dilengkapi dengan side dishes, Mashed potato, garlic bread, coleslaw, blackpepper sauce, sour BBQ sauce, khemah pembakar, stainless steel grill stall, meja bufet side dishes, 2 orang pelayan dan pinggan polistren. LENGKAP!

untuk tempahan 2 ekor keatas, kami beri anda percuma garden salad with thousand island dressing! Ya, PERCUMA! hubungi kami ditalian dibawah untuk tempahan dan maklumat lanjut

Haji Ahmad Jamhari 016- 3415 345 (call)
Anas Alnasrie 013-200 3482 (call & sms)
Ahmad Arif 013-661 0121 (call & sms)
Hasan 017-6141 429 (call & sms)

Anda juga boleh melawati facebook rasmi kami DISINI!


side dish coleslaw


side dish garden salad with thousand island dressing

mashed potato

hirisan daging kambing yang menyelerakan bukan? 


setup side dishes 

dua jenis sos

our setup

0 comments:

Newer Post Older Post Home