Sunday

Majlis anak yatim Dr AliasAssalamualaikum

Pelanggan tetap kami dari awal membeli susu kambing segar yang saya hantar setiap minggu ke Ara Damansara, Dr Alias menempah lagi kambing BBQ pada MAC 2013 untuk santapan pelajar tahfiz anak yatim. Terima kasih daun keladi.

Seperti biasa, pakej kami seekor kambing BBQ dilengkapi sekali dgn side dishes seperti:
  -Mashed potato
  -Garlic bread
  -Coleslaw
  -Sos lada hitam
  -Sos BBQ tomato
  -Stainless steel grill stall
  -Khemah untuk grill stall
  -Meja bufet utk side dishes
  -Set perkakas bufet yang menarik
  -Pelayan 2 orang
  -Pinggan polistren

Prosedur kami adalah, bakar dahulu di tempat kami. Apabila sampai di tempat majlis, kami akan panaskan dengan api arang dan slice kan kecil-kecil bagi memudahkan untuk makan. Tuan-tuan jangan risau jika tidak masak, kerana kami akan pastikan daging yang dipotong akan dimasak/ dipanaskan lagi untuk menjamin kepuasan tuan-tuan.

Untuk pengetahuan, kambing yang disediakan adalah daripada baka bebiri yang berat karkas lebih kurang 16-18kg yang mana ianya boleh disajikan sehingga 80-100 orang tetamu (bergantung pada cara makan tetamu). Jika tempahan tuan-tuan adalah kambing aqiqah, saya sarankan untuk tuan datang dan pilih kambing aqiqah di ladang kami.

Untuk Dr Alias ini, beliau menempah bebiri frozen yang berharga pakej RM950. Special offerdari kami, jika anda menempah 2 ekor keatas, kami diskaun lagi RM100 bagi kambing kedua dan seterusnya. Bermaksud, RM950 untuk kambing pertama dan kambing kedua adalah RM850 sahaja! malah kami juga beri PERCUMA garden salad with thousand island dressing kepada anda! menarik? Hubungi kami segera di talian:

013-2003 482 (Anas)
016-3415 345 (Hj Ahmad Jamhari)
013-6610 121 (Arif)
017-6141 420 (Hasan)

Kami juga boleh dicapai di Facebook, KLIK dan LIKE kami disini!

Cepat kepada penduduk Shah Alam, Klang, Puchong, Damansara, Kelana Jaya, Petaling Jaya, Subang jaya, Pelabuhan Klang, Meru , Kapar, Kuala Selangor, kami jamin kepuasan! insyallah
0 comments:

Newer Post Older Post Home